6 Aralık 2021

Cambly Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

ile nasiliptaledilir

Cambly, vermiş olduğu reklamlar ile adını sıkça gördüğümüz, İngilizce öğrenmek için görüntülü görüşmeler ile ana dili İngilizce olan öğretmenlerden birebir ders aldığınız popüler uygulamadır. Yazımızda Cambly üyelik iptali gerçekleştirmek ve Cambly abonelik iptali gerçekleştirmek isteyen kullanıcılara abonelik iptal etme yollarını ayrıntılı olarak anlatacağız.

Cambly Üyelik Planı Değişikliği Nasıl Yapılır?

Üyelik iptali öncesinde üyelik planı değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Cambly resmi web sayfasına gidin.

Mobil uygulama üzerinden Menü‘ye erişim sağlayın.

Abone ol butonuna tıklayın ve ardından Planlar sekmesine giderek bu bölümden ödeme planınızı değiştirebilirsiniz.

Aynı işlemi bilgisayar üzerinden gerçekleştirmek için oturum açtıktan sonra link üzerinden ilgili sayfaya giderek plan değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Cambly Üyelik Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Cambly üyelik dondurma işlemini tamamlamak oldukça basit bir işlemdir. Aşağıdaki adımları izleyerek üyelik dondurma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Öncelikle Cambly sitesine giriş yapın ve profilinize tıklayın.

Açılan ekranda Ayarlar bölümüne tıklayın ve ardından Üyeliğimi dondur seçeneğini işaretleyin.

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Cambly hesap dondurma işleminiz tamamlanmış olur. Üyeliğiniz almış olduğunuz dönem sayısı kadar dondurma hakkına sahip olduğunuzu unutmayın.

Cambly Hesap Silme

Diğer işlemleri nasıl gerçekleştirebileceğiniz hakkında bilgileri paylaştıktan sonra sıra Cambly hesap silme işleminin nasıl yapıldığına geldi. Cambly Hesabınızı aşağıdaki adımları takip ederek silebilirsiniz.

Cambly hesap silme linki üzerinden sisteme giriş gerçekleştirin.

Giriş yaptıktan sonra Hesabı Sil diyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Cambly Hesabını Silerseniz Neleri Kaybedersiniz?

Cambly hesabınıza erişimi derhal kaybedersiniz. Cambly veya Cambly Kids hesabınıza giriş yapamaz, ders geçmişinize, mesajlarınıza veya ayarlarınıza erişemezsiniz.

Hesabınız kalıcı olarak silinmiş olur ve aynı hesabı geri alamazsınız.

Mesaj ve video bilgileri, hesap ayarları tamamen silinmiş olur.

Hesabınızdaki tüm abonelikler, dakikalar veya krediler iade alamadan direk silinmektedir.